BREZPLAČNA DOSTAVA

PLAČILO OB DOSTAVI

Povprečna ocena 4,9 / 5
5/5

AKUMULATORSKI VAKUUM

»ČIŠČENJE HIŠE ŠE NIKOLI NI BILO LAŽJE

SAMO 100 KOSOV V PONUDBI

V PONUDBI JE OSTALO 7/100 KOSOV

€99

€239

Brezplačna dostava

Plačilo ob dostavi

2-letna garancija

ZA BLOKIRANJE PONUDBE IZPOLNITE OBRAZEC

  Vacum Pro je revolucionarna brezžična električna metla, ki vam omogoča prosto gibanje po hiši!

  Zahvaljujoč zelo majhni teži le 1,5 kg lahko očistite tudi na težjih mestih, kot so vogali, zavese, stropi ali lestenci, kjer se pogosteje tvorijo pajčevina in prah. Prilagodi se vsem vrstam površin, tal, preprog, preprog, parkov itd.

  Brez napora, zahvaljujoč močnemu 400W motorju! Nima vrečastega filtra, zato je veliko bolj priročen za čiščenje in tudi veliko cenejši, saj filtrov ni treba spreminjati! V kompletu z navodili v italijanščini je zelo enostaven za uporabo in lahko resnično olajša čiščenje gospodinjstev, kar vam prihrani veliko časa!

  KAJ PRAVIJO NAŠE STRANKE

  Zelo udobno, lahko očistim zavese, lestence, vogale iz pajčevine in plesni. Nasvet je zelo močan za tiste, kot sem jaz, ki so obsedeni s čiščenjem hiše!

  Miloš

  Eden mojih najboljših nakupov. Res udobno, zelo močno sesa in odstrani kakršno koli umazanijo. Res odličen izdelek

  Matej

  To je bil najboljši nakup leta! To mi je praktično izboljšalo življenje, zdaj lahko v nekaj minutah očistim celotno hišo, ne da bi moral izključiti in ponovno priklopiti vtičnice

  Denis

  ZA BLOKIRANJE PONUDBE IZPOLNITE OBRAZEC

  Brezplačna dostava

  Plačilo ob dostavi

  2-letna garancija

   Eco prime

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   I prodotti consigliati su ecoprimeitalia.com sono venduti in affiliazione pertanto ecoprimeitalia.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.

   Privacy PolicyTermini e condizioni

   © 2021 Tutti i diritti riservati.