OFERTA ACTIVA: -70% REDUCERE

APARAT PORTABIL DE AER CONDIȚIONAT CARE RĂCOREȘTE

PURIFICĂ ȘI UMEZEAZĂ SPAȚIUL PÂNĂ LA 70MP

RÂMĂ CÂTE PIECE LA OFERTA

DOAR 3 BUCĂȚI RĂMÂSE LA OFERTA

SUPER OFERTA – NUMAI 70%.

199 lei

389 lei

Plata la livrare

Transport gratuit

Satisfacție garantată

COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A BLOCA OFERTA

Vă vom contacta telefonic pentru a confirma comanda

  TEHNOLOGIE IMEDIATĂ DE RĂCIRE

  Aparatul de aer condiționat portabil înregistrează un record de popularitate în întreaga Românie. Dar ce-l face atât de special?

  Răcorește rapid aerul menținând nivelul optim de umiditate, evitând efectele negative întâlnite la majoritatea aparatelor de aer condiționat.

  Este tocmai datorită acestei caracteristici, alături de extrema sa versatilitate, că l-a transformat într-un produs unic în genul său: Poate fi folosit de oricine pentru a răcori orice încăpere fără probleme.

  Este capabil să răcorească o cameră de 70mp în aproximativ 15 minute, filtrând aerul de praf și germeni datorită filtrului special Hepa.

  CE SUNT CLIENȚII NOȘTRI

  „Sunt complet mulțumit de aparatul de aer condiționat! Este uimitor cum un dispozitiv atât de compact poate oferi o răcire atât de eficientă. Modul de ventilație reglabil îmi permite să ajustez puterea după preferințele mele, în timp ce funcția de umidificare face aerul mai confortabil și mai hidratant

  Daniel, 22 ani, București

  “Aparatul de aer condiționat este foarte bine construit, am încercat și alte produse de la aceeași marcă, materiale și design excelente. L-am testat într-un spațiu de 50mp cu o înălțime a tavanului de 3,10m, în modul de răcire la viteză maximă, și în mai puțin de 30 de minute a scăzut temperatura cu 5 grade

  Luisa, 43 ani, Sibiu

  Nu pot spune destule despre aparatul de aer condiționat portabil 4 în 1! Este incredibil de puternic și mi-a făcut zilele de vară mult mai plăcute. Portabilitatea lui îmi permite să-l duc oriunde și am apreciat foarte mult compatibilitatea acestuia cu cablul USB, ceea ce mi-a permis să economisesc energie și să evit facturile costisitoare la electricitate.

  Bogdan 23 ANI, Bucarest

  COMPLETAȚI FORMULARUL PENTRU A BLOCA OFERTA

  Vă vom contacta telefonic pentru a confirma comanda

   ÎNTREBĂRI FRECVENTE

   Anumit! Puteți plăti cash direct la curier la livrare!

   Transportul este gratuit

   Livrare rapida in 24-48h

   Sigur, oferim întotdeauna o garanție de returnare a banilor!

   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   I prodotti consigliati su biohealthyita.com sono venduti in affiliazione pertanto biohealthyita.com non è ne il produttore ne il venditore ufficiale di ogni prodotto che potete trovare all interno del nostro sito. Pertanto per eventuali problemi o richieste dovete fare sempre riferimento al venditore ufficiale. Noi siamo comunque disponibili ad aiutarvi. Alcune immagini presenti sul blog sono state trovate sul web, qualora credite che possano ladere i vostri diritti, comunicatecelo e tempestivamente verranno tolte.