PLAĆANJE POUZEĆEM

BRZA DOSTAVA

Prosječna ocjena 4,9/5
5/5

MINI NADZORNA KAMERA

NADZIRAJTE SVOJ DOM ILI ŠPIJUNIRAJTE KOGA POŽELITE, ČAK I NA DALJINU

SAMO 100 KOMADA U PONUDI

PREOSTALO 7/100 KOMADA

35€

99€

ZA BLOKIRANJE PONUDE ISPUNITE OBRAZAC    
    
    
    

    
    

    

    

    

    

    

    


  Brza dostava

  Plaćanje pouzećem

  2 godine jamstva

  ZAŠTITITE SVOJ DOM I SVOJU OBITELJ

  Nova mini nadzorna kamera opremljena je svim potrebnim funkcijama koje vam jamče bezbrižnost i sigurnost.

  Nevjerojatno je kompaktan, malen, ali unatoč diskretnoj strukturi ima moćan sustav upravljanja. Zahvaljujući ugrađenim LED svjetlima i infracrvenim senzorima, imat ćete jasan, oštar vid danju i noću, bez obzira na svjetlosne uvjete.

  Povezana aplikacija omogućuje gledanje HD videa uživo izravno na pametnom telefonu ili tabletu. Dovoljan je jednostavan dodir za pristup kameri i provjeru što se događa kod kuće, u uredu ili gdje god imate instaliran uređaj. Možete snimati videozapise i spremati ih na svoj uređaj za buduću upotrebu.

  Mini kamera također ima ugrađeni mikrofon koji vam omogućuje da jasno čujete što se govori u području gledanja. Uz to, zahvaljujući ugrađenom senzoru pokreta, kamera se automatski aktivira kada detektira kretanje i šalje trenutnu obavijest na vaš mobilni uređaj. 

  Mini kamera za nadzor izuzetno je jednostavna za montažu. Samo ga postavite gdje želite, povežite ga s APLIKACIJOM i slijedite upute u APLIKACIJI kako biste dovršili postavljanje. Nije potrebna komplicirana montaža ili ožičenje.

  MOŽE PREGLEDATI SLIKE VIŠE KAMERA IZ ISTE APLIKACIJE

  ŠTO KAŽU NAŠI KUPCI

  Bio sam ugodno iznenađen učinkovitošću i funkcionalnošću ove mini nadzorne kamere. Zahvaljujući maloj veličini, instalacija u raznim okruženjima je izuzetno diskretna. Kvaliteta videozapisa visoke razlučivosti impresivna je i danju i noću, zahvaljujući LED svjetlima i infracrvenim senzorima. Povezana aplikacija je intuitivna i omogućuje mi gledanje videa uživo na svom pametnom telefonu gdje god se nalazim. Osim toga, ugrađeni senzor pokreta i mikrofon stvarno su korisni u otkrivanju sumnjivih aktivnosti i slušanju što se događa u nadziranom području. Toplo preporučujem ovaj mini fotoaparat zbog njegove praktičnosti i izvrsnih performansi.

  Dimitris P.

  Kupio sam ovu mini nadzornu kameru za nadzor svoje kuće kad sam vani. Ne mogu biti zadovoljniji njegovom izvedbom. Ne samo da je praktički nevidljiv zahvaljujući svojoj maloj veličini, već je kvaliteta HD videa izvrsna. Jasno vidim svaki detalj bez obzira na svjetlosne uvjete. Povezana aplikacija jednostavna je za korištenje i omogućuje mi brz i jednostavan pristup video zapisu uživo. Senzor pokreta radi odlično i šalje trenutne obavijesti na moj telefon kada otkrije neželjenu aktivnost. Toplo preporučujem ovu kameru svima koji žele zaštititi svoj dom.

  Katin’ka V.

  Ova mini nadzorna kamera je stvarno nevjerojatna! Zbog svojih malih dimenzija izuzetno je diskretan i lako ga je sakriti. Instalirao sam kameru u svojoj tvrtki i bio zadivljen kvalitetom videozapisa visoke razlučivosti koju snima. Mogu pristupiti prikazu uživo putem aplikacije na telefonu i pratiti aktivnost kada nisam u trgovini. Ugrađeni senzor pokreta radi besprijekorno, a mikrofon jasno hvata zvuk. Vrlo sam zadovoljan svojom kupnjom ove mini nadzorne kamere i toplo je preporučujem svima koji trebaju pouzdan i diskretan sigurnosni sustav.

   

  Yorgo G.

  OGRANIČENA PONUDA

  35€

  99€

  ZA PRIMLJIVANJE PONUDE ISPUNITE OBRAZAC     
     
     
     

     
     

     

     

     

     

     

     


   This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

   Contattaci: info@primeofferteitalia.com