безплатна доставка

плащане при доставка

СРЕДНА ОЦЕНКА 4.7/5
5/5

ТЪЧ СКРИЙН ОГЛЕДАЛО С ОХРАНИТЕЛНА КАМЕРА

ЗАПИСВАЙТЕ ВСИЧКО, КОЕТО СЕ СЛУЧВА ОКОЛО КОЛАТА ВИ

Само 100 броя на оферта

ОСТАНАХА САМО 7 БРОЯ

лв 112,00

лв 249,00

безплатна доставка

плащане при доставка

Bключена гаранция
Mirrorless 4K е новото интелигентно огледало за обратно виждане, което записва всичко, което се случва около колата ви!

Позволява ви да държите колата си под контрол дори на паркингите! Той ще бъде валиден свидетел в случай на инциденти или вандализъм.

Благодарение на високата разделителна способност в 4K ще можете да видите ясно регистрационните номера на другите автомобили!

Освен това, благодарение на сензорите от последно поколение, ще бъдете подпомагани при паркиране

Пренесете шофирането на следващото ниво с Mirrorless 4K, интелигентното огледало за обратно виждане с камера с висока разделителна способност. Отличаващ се с усъвършенствана обработка на данни, широк зрителен ъгъл и разпознаване на обекти, той предлага по-безопасно и по-информирано шофиране чрез авангардни технологии.

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Много съм влюбен в колата си, затова си купих това огледало. Така че, когато го паркирам, мога да се чувствам по-спокоен, в случай на вандализъм съм защитен, защото имам всичко записано!

Роберта П.

Съветвам всеки да има такъв, ще бъде много полезен при инциденти. Всъщност случайно претърпях малък инцидент и благодарение на огледалото се оказах прав! Много полезно.

Фабрицио В.

Идеален за някой като мен, който не може да паркира на заден ход! Той ви напътства и ви помага, без да се притеснявате да не удряте предмет!

Стефани Г.

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА

лв 112,00

249лв

безплатна доставка

плащане при доставка

Bключена гаранция
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc