НАЛОЖЕН ПЛАТЕЖ

БЕЗПЛАТНА ДОСТАВКА

Средна оценка 4.9/5
5/5

МИНИ ПОРТАТИВНА ПЕРАЛНЯ

ЦЕНТРОГУТИРАНЕ НА ВАШЕТО ПРАНЕ ЗА НЯКОЛКО СЕКУНДИ

СПЕСТЕТЕ ОТ РАЗХОДИТЕ ЗА ЕЛЕКТРИЧЕСТВО НА НОРМАЛНА ПЕРАЛНА МАШИНА И ВИНАГИ Я НОСЕТЕ СЪС СЕБЕ СИ

ПРЕДЛАГАТ СЕ САМО 100 БРОЯ

ОСТАВАТ 7/100 БРОЯ

69 лв

159 лв

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА БЛОКИРАНЕ НА ОФЕРТАТА
Безплатна доставка

Наложен платеж

2 години гаранция

ПЕРФЕКТНОТО ПРАНЕ БЕЗ УСИЛИЯ И КЪДЕТО ПОЖЕЛАЕТЕ

Новата мини центробежна пералня е иновативното устройство, способно да генерира силна въртяща се мощност, която гарантира перфектното изпиране на пране, предмети, съдове или дори зеленчуци и плодове! Компактният му размер го прави преносим и идеален за пътуване. Можете да го използвате по всяко време и където и да сте, благодарение на практичния USB кабел за зареждане в комплекта, спестявайки много от консумацията на електроенергия!

Многофункционалната мини центробежна пералня е невероятно лесна за използване. Просто поставете вашите дрехи, зеленчуци или предмети за почистване в контейнер, поставете мини сушилнята в основата, добавете вода и препарат и оставете пералнята да свърши останалото. Мощният мотор създава мощен високоскоростен вихър, който почиства и се върти в дълбочина, премахвайки мръсотията и излишната вода ефективно. Ще имате дрехите си свежи и чисти за минути!

ВАЖНО ЗА ВАШЕТО ПРАНЕ

Освен това можете да регулирате скоростта на цикъла на центрофугиране и времето за пране. Няма значение дали третирате деликатни тъкани или по-устойчиви предмети.

Неговият изненадващо голям вътрешен капацитет ви позволява да перете няколко предмета едновременно, спестявайки ви време и усилия. Освен това, неговата здрава и издръжлива конструкция гарантира, че ще издържи дълго време, така че можете да разчитате на него за години напред.

МОЖЕТЕ ДА ГО ИЗПОЛЗВАТЕ ПО МНОГО НАЧИНИ

КАКВО КАЗВАТ НАШИТЕ КЛИЕНТИ

Купих мини многофункционалната центробежна пералня и съм изключително доволен от резултатите. Удивително е как такава компактна пералня може да върши толкова ефективна работа! Използвал съм го за пране, за почистване на зеленчуци и дори за бижута и трябва да кажа, че надмина всичките ми очаквания. Той е лесен за използване, мощен и много гъвкав. Освен това възможността за презареждане чрез USB кабел го прави идеален и за пътуване. Горещо препоръчвам тази мини пералня на всеки, който търси практичен и достъпен начин да се справи с нуждите си от почистване.

Dimitrov P.

Бях наистина впечатлен от Mini Multipurpose Spin Washer! Той е компактен, но невероятно мощен. Използвах тази пералня за пране и тя наистина улесни живота ми. Не само почисти дрехите ми ефективно, но вградената центрофуга също съкрати значително времето за сушене. Сега вече не се налага да чакам с часове за сухи дрехи! Освен това намерих за много полезно да мога да го взема на път благодарение на USB кабела за зареждане. Това е страхотен продукт, който препоръчвам на всеки, който иска ефективно и практично решение за пране.

Ivanov V.

Мини многофункционалната центробежна пералня е истинско бижу! Използвам го основно за миене на зеленчуци и трябва да кажа, че останах изумен от ефективността му. Използва се много лесно и резултатите са невероятни. Отстранява мръсотията и замърсяванията от зеленчуците бързо и старателно, оставяйки ги свежи и готови за готвене. Освен това много ми хареса неговата преносимост. Компактният размер и USB кабелът за зареждане го правят идеален за начина ми на живот в движение. Силно препоръчвам тази мини пералня на всеки, който иска да поддържа чиста и здрава кухня.

 

Petrov G.

ОГРАНИЧЕНА ОФЕРТА

69 лв

159 лв

ПОПЪЛНЕТЕ ФОРМАТА ЗА БЛОКИРАНЕ НА ОФЕРТАТА
This site is not a part of the Facebook website or Facebook Inc. Additionally, this site is NOT endorsed by Facebook in any way. Facebook is a trademark of Facebook, Inc

Contattaci: info@primeofferteitalia.com